Ronald Kamminga
Ronald, geboren in april 1961, begon met orgelles toen hij zes jaar oud was. Twee jaar later leerde hij basmondharmonica spelen en werd hij lid van Mondharmonicaorkest EMC uit Eindhoven. Tot 1980 vormde hij met zijn broer en zus een mondharmonicatrio (“Trio Kamminga”). Naast orgel en mondharmonica leerde hij piano en gitaar. In 1980 was hij een van de oprichters van FATA MORGANA, waarin hij sindsdien de bas speelt en waarvoor hij arrangementen schrijft. Hij geeft workshops en is examinator van mondharmonica-examens. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd als jurylid op mondharmonicafestivals.
Muziek maken is zijn passie; van beroep is hij jurist.

Rob Janssen
Rob werd geboren in Eindhoven op 27 juni 1961. Hij groeide op in een mondharmonica-omgeving. Hij begon zelf op 8 jarige leeftijd met het bespelen van de basmondharmonica in het familie trio J.J.J. (Janssen-Janssen-Janssen). Later bracht hij zichzelf het bespelen van de accoord-mondharmonica bij, net als de harmonetta en het chromatisch melodie-instrument. Gedurende de 70-er jaren speelde hij bas in het orkest van EMC, als solist met de chordomonica, en in diverse groepen en trio’s. In 1980 was hij mede-oprichter van FATA MORGANA. Bij het kwartet speelt hij melodie en harmonetta en schrijft hij arrangementen. Hij geeft regelmatig mondharmonica-workshops en werkte al meerdere keren mee aan de organisatie van het vierjaarlijkse World Harmonica Festival in Trossingen, Duitsland.

Antal van Acquoy
Antal is op 13 augustus 1972 geboren te Eindhoven. Op twaalfjarige leeftijd startte hij zijn muzikale leven met een opleiding klassieke gitaar. Twee jaar later begon hij met het bespelen van de begeleidingsmondharmonica in het mondharmonicaorkest uit Eindhoven, EMC. Daarna heeft hij nog elektrische gitaar gespeeld en deelgenomen aan diverse workshops en sessies, meestal blues georiënteerd. In het voorjaar van 1995 loste hij Lex de Rijck af als begeleidingspeler bij FATA MORGANA. Het mondharmonica spelen is een welkome afwisseling naast zijn baan als Export-Manager.

Paul Cornelissen
Paul, geboren in november 1972, was zeven jaar oud toen FATA MORGANA werd opgericht. Toen hij negen was, begon hij (op doktersadvies) mondharmonica te spelen. Als chromatisch melodie-speler werd hij lid van het Mondharmonicaorkest EMC uit Eindhoven, waarvan hij later ook nog voorzitter is geweest. Van 1994 tot en met 1997 speelde hij in “mondharmonica- en gitaarkwartet Carré” en van 1997 tot en met 2004 in “Duo Cadence” met Remco van den Boom. In 2002 won hij met Cadence de Vatti-prijs tijdens het Baltic-Nordic Harmonica Festival in Pärnu, Estland. Eind 2001 kwam hij het kwartet versterken als tweede solist.